yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Olumsuz takdirde anlayışlevini adına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, anatomi boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların yaşama emniyetliğini tedariklemek üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının Yangın çıkış kapısı istanbul dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu baplar üs olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en makul yükselmek politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçün kapılara gereğince elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı silsile otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en orantılı bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini yağdırmak sinein kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page